PakCik Google

Google
 

Kami bersanding lagi

Apa??? Tajuk di atas sungguh mengejutkan...mummy bersanding lagi ker?bersanding kt studio ker...macam tak caya ajer...Rilex...baca pelan2 okk...hikhikhik...

N3 mummy last friday, mummy ada bagitaukan mummy balik kg en.hubby pasal kazen en.hubby kawen.Yer, kawan2 ingat lagi tak??Ok the wedding berjalan dengan meriah dengan tema blue color.Sangat sweet mummy tgk color biru tu..jatuh cinta plak pada warna biru...

So jumaat malam tu ada sesi karaoke, bukan pertandingan tapi acara suka2 ajer...en.hubby mmg tak lepas peluang untuk menyanyi. Dah free kan maka nyanyiler dengan sesuka hati. Tapi mummy lupa nak snap gambar masa tu...sebab mummy asyk melihat pelamin pengantin ajer.

Oleh kerana mummy kata mummy telah jatuh cinta dengan color biru tu, maka mummy pun asyik jeling2 ajelah pelamin pengantin tu...so sweet mummy tengok.Nak tengok?



cantik tak? klau korang kata biasa ajer takpelah, tp mummy tetap suka tengok pelamin ni dengan color biru.

En.hubby perasan yang mummy suka sangat tengok pelamin tu..maka en.hubby kata jom kita bergambar kt pelamin tu...mummy punnn jomlah yangggg,sementara batrish pun leka tengah main tu. Klau dia nmpk comfirm dia nak join sekali...tadaaa...sempatler weols bersanding sekali lagi...sorry ye pengantin, kami dah rasmikan pelamin ni.huhuhu...



tengok tu tangan en.hubby, mcm bersanding betul plak dia

Tiba2 batrisha perasan yang mummy&papanya tengah bergambar sakan kt pelamin, maka dia pun apalagi batrish nk gambar jugak...sib baik sempat mummy bergambar dulu berdua jer ngn en.hubby tadi.So amikler gambar batrisha sekali...




Oleh kerana mummy dah bergambar kt pelamin pengantin, harusler mummy siarkan gambar pengantinnya..klau tak kecikler hati diaorg...dhler pinjam pelamin tak bagitau..amik gmbr sesuka hati...Ok, jangan risau fendi, ni ha berlambak gambar korang berdua yang mummy dh snap...ok, kita layan gambar pengantin plak...


fendi & yati





the flower gurl-anak2 buah fendi

Opps...ada lagi harusler mummy dan & en.hubby bergambar sekali dengan pengantin...baruler lengkap n3 ini...hahaha...

yer..kami juga mengikut tema,memakai baju berwarna biru..eh2x nape batrisha tak pakai kasut tu?entahlah kat mana dia letak kasut dia..nak cepat bergambar dengan pengantin, mummy dokong ajelah...




8 Katakanlah:

LiNda said...

hahahah

takper as.. awk ambik berkat keseriaan pelamin pengantin tuh !

memang cantikla... jarang org pakai biru kann.

sujaihah said...

ingat bersanding td...heheh

Hot Mummy said...

sujaihah, mmg tengah bersandingler tu..hehehe...

kakyong said...

romantik lah en somi sporting bab2 ni...
suami daku.. jgn haraplah...

miezrina said...

wahhhhhh kan main ehhhhhh.... tp apa salahnya kan... seronok main kawen2 neh...

miela77 said...

wah...bestnye...k.iela taun ni 10 years...cam nak sanding balik je...tapi daku malu..huhuhu..

nak tolong promote ikan pekasam k.iela ye...orait...nanti harga spesial k.iela bg ...

Hot Mummy said...

kak linda,mmg nk amik berkat pun...biar pas ni berseri2 muka as.

kak yong, en.somi mmg romantik orgnya.sama jer masa bercinta dulu ngn skrg.

kak iela, no problem.tolong kawankan...

CaMaRPuTiH said...

btul ka wei... kalo nengok org kawen rs nak kawen blk... eh silap... rs nak sanding blk lorrr....