PakCik Google

Google
 

MU lagi...

Cerita ini sudah basi...tp mummy baru sempat nk hupdet...sangatler bz sampai tak sempat nk hupdet blog.Tapi mummy masih sempat terjah dan komen sepatah dua kt blog kawan2..yang mana2 tak sempat terjah tu, sila jangan kecik hati yer.

Ok masih ingat entry mummy tengok sesi training MU?klau tak ingt bolehler jengah di sini.So, masa training ni pun dah beribu orang yang membanjiri stadium bukit jalil..tengokler betapa ramainya dan fanatiknya rakyat malaysia terhadap MU ni...Sape yang tak kenal MU?budak umur 5 thn pun dh tau nak minat2 MU ni..begitulah besarnya pengaruh MU ni.Lagipun MU adalah kelab bola sepak dunia yang mempunyai peminat paling ramai sekali...

Korang nak tau si kecik batrisha tu pun dah pandai sebut MU.tapi dia tak panggil MU, dia panggil machester..Mummy tanye dia batrisha nk pegi mana?dia jawab nak tengok machester..Ni mesti gara2 en.hubby yang mengajar dialer sebut machester...So, petang tu weols jugak sangatler teruja nk melihat dengan mata kepala weols kelab bola sepak dunia ni..en.hubby memang peminat MU...siap ada koleksi baju MU, cap MU & sweater MU..tak tauler lepasni en.hubby nk collect apa plak...So, kita layan gambar2 di sekitar training session ini okeh...


byk lagi yang mummy snap, tp takut korang muntah plak tengok








Pssssssttttttttt........kami juga antara ribuan penyokong MU yang memakai baju merah...(jgn baca kuat2okeh)suppose kita rakyat malaysia harus support player malaysiakan?nak wat cmne bukan senang nk tengok real MU..cian batrisha takde baju MU.before pegi tu mummy saje usik batrisha...

mummy : mummy dengan papa ada baju machester...batrisha takde
batrisha : jomler kita pegi beli mummy
mummy : nak beli kat mana
batrisha : kt giant ada jual

wakaka...mummy dengan papa bantai gelakkan batrisha....so at the end pakailer batrisha baju color pink.nasib baik batrisha ok jer..maunye dia mengamuk nak pegi giant gak beli baju MU, haru mummy dibuatnyer..



sehati dan sejiwa


harus posing...


peminat Mu paling kecil


peminat MU no.1


separuh masa ke-2..posing lagilah...


sempat lagi tu ikatkan rambut batrisha


tengah Q untuk masuk stadium

So harap korang sila jangan muntah ok tgk gambar yg banyak berwarna merah ini...


4 Katakanlah:

hidet said...

mcm2 pesen ada ye..hehe

Hot Mummy said...

hahaha...macam2 ada...

CaMaRPuTiH said...

aih... ni la dia org mesia... ble plak sokong org luarkan? :p

tp bila tgk kat stadium tuh... penuh penyokong MU padahal sumer tu org kita jek. alahai....

Hot Mummy said...

yer...mmg majoriti org malaysia sokong MU.nak wat cmne pengaruh Mu begitu kuat..sbb diaorg pemain dunia..malaysia lom tahap tu lagi