PakCik Google

Google
 

Syoknyer dapat tengok player MU

Huhuuu....tadi en.hubby coll..en.hubby kata dia dapat pass tengok training session MU vs Malaysia dekat Stadium Bukit Jalil...Ini adalah conversation kami di telefon...

en.hubby : abang dapat pass tengok training Mu vs M'sia petangni dekat bukit jalil
mummy : ala...dapat satu jer ker? ayg nk tengok gak...
en.hubby : ayg nk tengok gak ker?erm...tak payahler...
mummy : mana aci, abg pegi tengok sorang2...
en.hubby : okler, nnti abg try 'ayat' member abg tu mntk satu lagi pass
mummy : ok...(smbil senyum sampai ketelinga)

Hahaha...tengok tu betapa kijemnyer mummy..Paksa en.hubby untuk dapatkan pas untuk mummy gak.Pas ni pun sebenarnya harga dia RM30 tau..tp entah cmne member en.hubby bg free jer...Kan dah cakap mummy ni bab2 berjalan memamg sgtler excitednyer.

Soo, sat td en.hubby sms kata ok, abg dh dpt pas untuk ayg...wah seronoknyer mummy...tak dapat tengok game sebenar dapat tengok sesi latihan pun jadilah...Actually game sebenarnya esok kt bukit jalil gak , kul 5:30 pm.en.hubby kata smua tiket yang mahal2 sudah sold out...yang tinggal hanyalah tiket yang murah2 jer..yang pasti tiket murah ni mestiler dok nunnn jauh kat atas...yang nmpk player pun mcm semut keciknyer...hahaha..

Pagi tadi datang opis pun dengan perasaan berbunga2 nya..Ditambah plak arini ari Jumaatkan...Mummy decide untuk half day jer arini.So sampai opis, isi form terus letak atas meja bos..Bos kasi tak kasi mummy tetap gak nk half day arini.

So,ni mummy bagi korang tengok pas nyer..tengok ajer tau!saje nak bagi korang jeles...huhuhu...





5 Katakanlah:

miela77 said...

slm..amik award. N tlg vote 4 di http://mamadanish78.blogspot.com/2009/07/vote-contest-rumahku-syurgaku.html tq..

Aleyn said...

I like ur blog...

Comelnyer anak u

Hot Mummy said...

miela, thanks bg award..toce..toce..

aleyn...thanks sudi ziarah blog sy

CaMaRPuTiH said...

hikhik...syiok la dier ek dpt together2 dgn hubby nengok latiahn derang.

Hot Mummy said...

huhuhu..mmg seronok klau dpt bertogether2 ni