PakCik Google

Google
 

Tag + Award


Tag plus Award .

Yuhuu...Inilah award yang dah berkurun mummy terima dari hanie, tp baru arini dapat di siarkan...hehehe...Klau setakat award jer, tak kisah, dan2 tu gak mummy boleh siarkan, ni award ni datang bersama tag..tu jadi lambat baru dapat disiarkan...sory ek hanie...Ok, mari kita perah idea jawab tag ni...


Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie :

1. boleh dikatakan antara pengomen setia blog mummy
2. umur muda tapi anak dh nak masuk 4
3. dah ada bisnes internet sendiri...kagum wooo ngn dia
4. seorang yang rajin berusaha (ni dari pengamatan mummyler)
5. rajin hapdet blog

Stiap blogger harus menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya.. .fenin ni nak cari fakta tentang diri sendiri...klau tentang orang lain laju jer mummy tulis...

1. shopperholic~pantang nmpk baju, msti nk rembatnya

2. hobi mengemas rumah, pantang tengok rumah bersepah.tp nak wat cmne ada tukang sepahnya

3. suka berjalan, pantang en,hubby ajak jalan, laju ajer gi bersiap

4. makan feveret yang berkuah2 tak suka lauk2 keringni

5. hantu internet

6. suka melaram...hehhee...en,hubby selalu cakap, mummy klau pasal beregek no 1.

7. tabiat yang baik~ bangun pagi, walaupun hari tak keje..dah biasa mak ajar pompuan tak elok bangun lewat2

8. psstt...asal nak masak jer msti bukak buku resepi..ish2x tak khatam2 lagi...

9. tak suka tengok cite2 hantu...takut weh...

10. suka cari rambut gatal..pantang jumpe, gatal jer tangan nk cabut


Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan describe ttg mereka
~nape ramai sangat sampai 10 ni...adoi..ni kes dera namanya...
1. mummyaeesh~mummy suka sgt tgk si yaeesh tu...hencem tau
2. acha~nama anak dia sama ngn nama batrisha
3. mamatisya~lagi nama anak sama ngan batrisha
4. Kak Miela~kenalan baru ni, tak sempat kenal sepenuhnya lagi
5. idayu~kawan masa zaman sekolah

Aci tak mummy senaraikan 5 saje..Aci eh....Nak siapkan tag + award ni pun dh semingu lebih tertangguh...soweyler hanie, lately mummy quite bz...But tetap berusaha berhempas pulas gak nak siapkan tag tugasan ini.


4 Katakanlah:

Ummi Hanie said...

Salam kak As...!

Taniah3x dah brjaya siaptag bserta award yer..hehe..bukan tujuan Hanie nk dera akk tau..Hanie pun jenuh nk wat tag2 yg ade tuh..

aisehh..malu ler bace pasal komen akk about me...biz tu baru je nak mula..xmeriah lg punnn...doakan Hanie yer kak As...

Hanie pun dh lame xletak entry baru nih.Malas ler tuh..huhuuu...

CaMaRPuTiH said...

sukernyer la hang kasi aku kerja umah yer. hohoho... tgk ek akan aku gigih menyiapkannya. :D

Hot Mummy said...

hanie, tak rs kena dera pun,rasa seronok lg ada, meriah sket blog kak as ni.betul ape komen kak as ttg hanie tu, insya-Allah berkat kesungguhan hanie msti berjayanye.

acha, mmg aku suka tgk hang kelamkabut siapkan kerja umah tu...chaiyok..chaiyok...

kakyong said...

AS,
fakta yg perlu diketahui... miela77 tu my SIL, suami dia adikku... ;)