PakCik Google

Google
 

Award Lagi...



1. Copy award n letakkan di blog anda
~ harus sudah di'copy'..klau tidak mana bisa mendapat award ini~

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kpd anda

~ award ini datangnya daripada mamasyaza. mummy kenal mamasyaza ni di alam cyber ni..setau mummy, mamasyaza tlh mempunyai 2 org anak lelaki dan seorg perempuan...yang sulung dh berumur 10 thn..dh besar panjang anak mamasyaza ni~

3. Setiap blogger mesti menyatakan beberapa fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya

~ mummy kepada Nur Afifi Batrisha yang telah berumur 3 thn

~ seorang yang suka mengemas rumah...serabut tengok klau rumah bersepah2 ni..selalu membebel kat batrisha & en.hubby yang suka menyepahkan rumah.

~ suka sangat shopping baju...kadang2 terpaksa nyorok2 shopping dr en.hubby, sbb klau dia tau panjang bebelannya...jadi tak suka dengar dia membebel terpaksaler main sorok2 dr dia (maafkan mummy en.hubby, hobi mummy ni mmg tak boleh nak diubah)

~ mula berjinak2 untuk menanam pokok bunga...sblm ni frust tanam pokok bunga jer msti tak menjadi...tp sebab tgk cantik rumah orang yang banyak tanam pokok2 bunga tu, maka mummy pun stiapkali balik kg, rembat pokok2 bunga dari rumah mak...time rembat tu pokok2 tu segar bugar, semimggu kt umah mummy trus luruh bunga2 dia...huhuhu...

The Blogger Friendship Award akan kuberikan kepada :-
1. jiji
2. Kak Linda
3. Idayu
4. Atie





3 Katakanlah:

MAMASYAZA said...

thank u as...cepat btol siapkan tag tu...akak ni asyik tertangguh2 ja kalo bab nak buat tag

Hot Mummy said...

tengah tak de kerja akak..lehler cepat siapkan..lgpun tgh takde bahan nk hupdate blog ni...

LiNda said...

sukaaanya dapat awrd. Berdezuupp terus ambik ..tq