PakCik Google

Google
 

Jalan-Jalan Cari Makan

Kali ni mummy nak promote satu tempat makan yang pada mummy mmg best...Banyak sangat pilihan menu kt cni..pendek kata nk makan apa saja boleh di order di sini. Mummy pegi kedai makan ni pada pagi hari minggu lepas. Mmg menjadi kebiasaan klau tiba ujung minggu msti en.hubby tanya esok nk breakfast apa? Nak tapau ajer atau nk makan di luar..Harus dalam kepala mummyni fikir nk mkn kt luar jer...yerler hari cutikan harus pergi 'beronngeng' barulah meriah sket hujung minggutu.betul tak???

Mummy agak owner kedai makan ni org johor ler..sbb kedai makanni namanya Mee Bandung Muar.Dia promote makanan fofuler org johor.harus ownernya org johor gak. Masuk ni dh 2 kali mummy pegi breakfast kt cni.Apa yang buat mummy suka breakfast kt cni sbb wlpn breakfast tp menu dia dh boleh kira mcm mkn tengahari/mkn petang.Smua ada termasuk mee bandung, soto, lontong,yong tau foo,mee kari, roti canai, nasi lemak smuatu biasalah kan..jadi bagi org2 yang bosan asyk breakfast nasi lemak atau bihun bolehlah jalan2 cari mkn di sini..Mmg tak menyesal pegi.Okk, lokasinya kt kajang jln nak ke highway cheras.Lalu situ klau dari kajang lihat sblh kiri, msti jumpenya...


OPEN...silalah berkunjung ke sini..Okk inilah nama kedai tu...


en.hubby order mee bandung muar..slurp..slurp..tengok tu mangkuk dh licin


walaupun awal pagi minggu, mummy tetap maintain senyum..hik..hik..hik..eh..eh..batrish tu nk interframe plak


semangkuk soto yang mummy telah habiskan...masa sampai tak dan nk snap trus masuk mulut...


ha...yang best gak tmpt ni ada disediakan ruang utk kanak2 bermain...so sesuai untuk batrish..smbil main smbl suap dia mkan...baru laju sket dia mkn.




3 Katakanlah:

LiNda said...

yup !. sama ngan akak . sabtu & ahad sorry ekkk nak bekfes umah . Selalunya pas jogging, kitaorg terus jln2 cari makan .

wah , idea yg bagus. Harus terjah tempat ini . hik hik hik

CaMaRPuTiH said...

kita pun suka mkn kat sini. selalu dtg situ mkn mee bandung aje. boleh dikatakan antar yg sedap yg pernah tekak ni rasala. not bad!

Hot Mummy said...

kak linda, terjah jgn tak terjah...gerenti nak datang lagi...

camarputih,tak sangka awk pun sehati ngn kita...klau nk dtg cna lagi, colling2ler boleh kita jumpe.