PakCik Google

Google
 

Tag Anak

Harini bila mummy dapat tau mummy telah di tag lagi oleh hanie, maka cepat2 ler mummy siapkan tag ini.Kononnya taknakler berhutang banyak2 tag. Lagipun orang dah memberi kita mestilah menerimanya dengan hati terbuka..nah gitu...(ayat sopan)

Okk, terima kasih tidak terhingga kepada hanie yang sentiasa ingt kepada mummy, yelah bak kata orang klau dapat tag ni maknanya orang tu ingat kat kita...


Jom kita berhempas pulas menjawab tag ini

1. Anda sudah mempunyai berapa orang anak & nyatakan Girl or Boy?
~So far anak mummy masih sorang lagi..Dialah setakatni sorang2nya cinta hati mummy& en.hubby

2. Bila perancangan anda untuk menambah anak? planning??
~Memang sangat2 tengah berusaha berhempas pulas kekdahnya ni...Klau boleh nak bagi kawan untuk batrisha.Takdelah dia asyk dok cakap sesorang ajer..alahai kesiannya anak mummyni.

3. Nyatakan nama anak anda & ape makna nama anak anda dalam islam?
~ Nur Afifi Batrisha-Nur-cahaya,Afifi-yang bermaruah, Batrisha-cerdik pintar.So hopely mummy harap bila dah besar batrisha jadi anak yang bermaruah, cerdik dan pintar.

4. Siapakah yang memberikan nama anak anda?
~Bab2 beri nama anak ni, dah tentuler orang pempuan diberi kepercayaan 100%kan..so nama ni mummy yang berikan.en.hubby okeh saje.

5. Dari mana tercetus idea memberikan nama anak anda?
~Zaman dan makin canggih cari nama anak pun boleh dari internet.google aje nah kuarler senarai nama2 yang canttik2.So tak payah pi beli buka Himpunan nama2 dalam islam lagi.

6. Sekiranya anda dikurniakan seorang lagi cahaya mata...apakah nama yang akan anda beri?
~Nak bagitua ker?tak payahler, bila dah sampai masanya nnti mummy bagitau okeh.

7. Berapa perancangan anak yang anda mahu & nyatakan berapa girl & berapa boy?
Ikut planning nk 4 orang. 2 boy and 2 gurl.Insya allah klau ada rezeki.Doakanler mummy yer.

8. Bagi yang sudah mempunyai anak lebih dari seorang...nyatakan . berapa jarak beza umur anak anda?
~Setakat ni masih sorang lagi...

9. Untuk kelahiran anak anda yang akan datang....anda nak girl @ boy?nyatakan sebabnyer?
~Of cozler mummy nak boy, biar sepasang gitu...Semoga tuhan makbulkan permintaan mummy..amin...

10. Ape ciri2 persamaan anda & anak Anda?
~Persamaan yang plg ketara adalah mukanya...muka batrish mmg sebijik mcm muka mummy..kira nk imagine muka mummy masa kecik tgklah muka batrish skrg..huhuhu

11. Upload gambar anak anda untuk tontotan semua rakan blogger.
~Nak upload dah bykkan mummy upload kt blog.Apa tak puas?Ok2 mummy upload lagi..tadaa...






Nak tag sape yer ??
~Dah tentulah rakan2 bloggers seklian yang telah mendapat title puan..dan calon yang terpilih ialah
1.Kak Linda
2.Kak Yong
3.emma
4.mamasyaza


7 Katakanlah:

Ummi Hanie said...

salam..elow kak As..wah lajunye dah siap tag ekk

syabas2... =)

LiNda said...

owh ! ada bekal lah... okeh akak ambik . tq .. muah2.

psst..psst.. akak nak tegur . as tukarlah tang 'caci-maki' tuh ekkk.
rasa tak sedap hati nak leave comment . As niekan orangnya baiikk... cute ... tak sampai hati nak caci . nak puji-puji jek..

kakyong said...

hotmummy...
tag ni daku dah buat...
nanti mari jengah sini yer... ;)
http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2009/06/tag-nama-jepun-my-baby.html

Hot Mummy said...

hanie, kenaler buat cepat2 tag ni...Klau lambat2 nnti takut kecik hati plak hanie.

Kak Linda,yer ker?ok nnti as fikirkan tukar kepada apa yg sesuai.

Kakyong,ok kalau dh buat takpe,abaikan ajer.

LiNda said...

hermm... good idea ! Katakanlah .

miela77 said...

Salam...nampaknya nama anak kita pun ada Batrisya gak...Nurul Qistina Batrisya...jemput ke umah...

Hot Mummy said...

yer ker?dh dua tiga blogger yg saya jumpe nama anak diaorg ada batrisya gak...insya allah sy akan melakukan kunjungan bls.