PakCik Google

Google
 

I hate MONDAY





Jam menunjukkan baru pukul 2.41pm...waduh lama lg ler nk balik...padahal rs mcm dah lama jer dok kt opis ni...

Takde keje ker nak wat?Bukan takde keje tapi harini merupakan hari malas mummy.Dari pagi tadi mood MALAS ni dah berada dalam diri ni.Nak bangun pagi malas, nak mandi malas, nak pergi keje malas dan nak wat keje pun malas gak...


Janganler malas2..Yer mummy malas arini sebab harini hari isnin.Mummy benci hari isnin.Sebab hari isnin adalah hari permulaan mummy nk melangkah ke opisni..kan best klau setiaphari merupakan hari sabtu&ahad...bolehler rileks2 kt umah aje...

Mata mummyni rasa macam berat dan berair aje...Lagipun malam tadi mummy tak boleh nak tidoler, tak tau apasal, Pukul 4 pagi, bagun tengok jam..lambat lg nk pagi...mummy pejamkan mata balik walaupun fikiran mummy merewang kemana2 nth...





Yer..nasib hari isnin cuma ada sehari jer dalam seminggu,Klau tak parahler mummy...Hahaha...actually hari isnin tak salah...yang salah ialah hari pertama dalam sesuatu minngu tu...Klau hari Jumaat adalah permulaan hari dalam seminggu tu maka hari jumaatler mummy benci...

Kawan-kawan yang lain macam mana?adakah sama macam mummy?Mencikan hari Isnin?






8 Katakanlah:

miela77 said...

Hari nie daku pun moody gak...penat... tak puas cuti...nak cuti lagi...tapi Isnin datang lagi...wwaaaaaaaaaaa

CaMaRPuTiH said...

aku hokeh jek ri ni walaupun semlm tido kul 2pg tp bgn pg td tetap mcm biasa.

hehehe... malas n moody tuh bkn pd hari isnin atau apa... tp malas n moody tuh dtg dari dlm diri sendiri.

Hot Mummy said...

maybe hari isnin hari malas sedunia kot...

LiNda said...

arrghhh... klinda pun malas.

malas nak makan. boleh tak ?

Ummi Hanie said...

salam kak as...

sabo yer...buat mcmmane pun hr Isnin tu tetap ade kan...adat idup kak...

yer,Hanie paham..mmg sgt berchenta nk g kerje slps bercoti 2 hr kan...

MAMASYAZA said...

sama la cam saya kat kedah pun..hari pertama keja hari ahad...hari ahad le hari yg paling tak best...kelam kabut ....bosan gilerrr

Hot Mummy said...

acha, maybe dh set kt mind hari isnin tu membosankan, tu yg jd tak keruan tu...

mamasyaza,samaler kita kt cni...

mama tisya said...

salam...code radio tu tgk kt link ni http://mamatisya-friends.blogspot.com/