PakCik Google

Google
 

Happy 4th anniversary


bermulalah kehidupan sebagai isteri

Today is my 4th anniversary wif my hubby...bangun pagi jer terus mummy wish happy anniversary kt en.hubby and say semoga rumahtangga yang kita bina akan kekal selamanya...dan en.hubby jawab amin...nak tunggu en,hubby yang wish dulu erm...entahkan dia ingat entah tidak.biasalah lelaki ni bab2 ingat tarikh2 pentingni fail sket.

Walaupun dah 4 tahun berlalu namun mummy tak rasa pun yang mummy dah lama hidup sebumbung dengan en.hubby...malah rasa macam baru ajer...walaupun dah kawin namun kami still macam bercinta dolu2, stiap hari sms berkali2...tanya tgh wat apelah, keje cmnelah, tak sabar nk balik nak jumpalah dan macam2 lagilah...actually walaupun mummy dah berkahwin dengan en.hubby selama 4 thn, namun sebenarnya mummy dah mengenali en.hubby hampir 10 thn.mummy kenal en.hubby masa zaman mummy study dulu.Walaupun sebelum jumpa en.hubby mummy adalah berkawan dengan lelaki2 lain, namun bila dengan en.hubby mummy rasa lain sangat. rasa sangat penyakit 'angau' yang org sll cakap tu..mmg betul mummy rs macammana 'angau' tu bila dengan en.hubby.mgkin itulah yang dinamakan 'first love'.Yang best pasal en.hubby ialah en.hubby ni seorang yang penyayang dan caring sangat pada mummy.i love you soo much darling and may our love will last forever...

Okehlah,mummy harap sangat semoga rumahtangga mummy aman,bahagia, kekal abadi selamnya dan dikurniakan anak2 yang comel,soleh/solehah..amin...ni mummy nak flashback gambar masa majlis akad nikah mummy 4 thn yang lalu...


Kini aku milikmu


Bahagia bersama


Kekal dalam ingatan


8 Katakanlah:

CaMaRPuTiH said...

Happy Anniversary!!!

moga dipanjangkan jodoh, kekal ke akhir hayat! suami kita adalah pelengkap hidup kita. :)

Ummi Hanie said...

wahh..best nyer layan citer n pic anniversary neh ..

akk nak tau , gambo kat header tu romantik lor ..hehe..tgk hubby akk pun tau gaya dia cmner..hehe

anyway,my anniversary pun ahad ni (8th June) tp si dia tiada di sisi ..winduuuuu

Anonymous said...

happy anniversary

Hot Mummy said...

terima kasih camar putih dan hanie...

camar putih,
mmg betul suami adalah pelengkap hidup kita...klau dia xde xcerialah hari2 kita kan

hani,
alah ciannya hanie, si dia tiada di sisi yer...xper bila dia blk leh ler celebrate kan...

mummYaeesh said...

happy anniversary!bila date nye?

Eazyshop2u said...

Happy Anniversary...

New stock arrived!! (4 June) POLO, PUMPKIN PATCH, OSH KOSH, BLUEBERRY & MOTHERCARE...Grab yours while stock last!! http://eazyshop2u.blogspot.com/

Hot Mummy said...

thanks mamayaeesh..lupa nk mention.anniversary mummy pada 04.06.09...

Mrs Azuhaizat said...

Happy Belated Anniversary..

wishing both of you happy ever after..:)