PakCik Google

Google
 

Sila Jawab Tag ini kawan2...




Anybody miss me???huhuhu... mummy buzyler...xdan nk buat n3...apa yang mummy sempat buat hanyalah menjawab tag ini sahaja...ada gak sbnrnya menda nk story mory tp gambar pun xsempat di upload lagilah...so harap peminat2 smua bersabar yer..

Apa plak kaitan gambar diatas dengan n3 ini??? Gambartu sebenarnya mengambarkan keadaan mummy yang tengah boring ketika ini...sebenarnya ada keje mummy nkwat ni kt opis, tp sistem tgh ada problem, tak boleh bukak..so terbengkalailer keje tu...

Okk, berbalik pada tag ni,tag ni mummy amik dari blog Jiji.so layan tag ini dulu okk.

1. Kekasih saya adalah – en.hubby & batrisha.

2. Saya sedang mendengar – radio yg tgh berkumandangni .

3. Mungkin saya patut – rileks sekajap kerana rsnya mata ni mcm dh nk terkeluar aje mengadap pc dr pg td.

4. Saya baru sudah – membuat komen2 di blog rakan2 yg mummy kunjungi.

5. Beza rakan, sahabat, kawan – Rakan - semuanya sama saja iaitu org2 yang berada di sekeliling kita

6. Saya tidak faham – kenapa susah sgt nk dapat apa yang kita inginkan

7. Saya perlu mencari – keredhaan dari Allah.

8. Ayat terakhir yang dikatakan kepada saya – Pergi keje elok2 yer.

9. Makna kehidupan – bila hidup kita diberkati.

10. Cinta itu adalah – sesuatu yang indah dalam hidup setiap orang

11. Saya paling suka – shopping okk.

12. Saya akan cuba – cari sesuatu yang menjamin untuk hidup mummy

13. Mengapa rakyat Malaysia suka menggunakan LAH di akhir ayat mereka – suka hatiLAH...huhuhu

14. Telefon bimbit saya – nyawa mummy, matilah mummy klau takde handset wooo...

15. Katil saya – tempat mummy beradu bersama en.hubby

16. Soalan yang bagi saya tidak perlu ditanya – klau tak perlu ditanya itu bukan soalan namanya

17. Teknologi adalah – dunia tanpa sempadan

18. Bagaimana saya boleh memasak masakan yang saya paling pandai masak – alah tengok aje buku resepi

19. Semalam – takde apa2 yang menarik pun yang berlaku

20. Hari ini – biasa ajer...erm....

21. Malam ini saya akan – masak yang best2 untuk mkn malam nnti

22. Esok pula saya akan – takde plan lagi

23. Saya betul2 inginkan – wang besar...wang besar...hehhehe...

24. Badminton atau futsal – dah lama betul mummy tak main badminton,futsal sll tgk en.hubby ajer yg main

25. Karaoke – favorite en.hubby & batrisha...mummy just jd back up singer ajer

26. Kereta – teringin nk pakai MPV

27. Bilik yang terang atau gelap – dh tentuler gelap...sng sket nk ZZZzzzz

28. Makanan jepun adalah – mummy tak minat lgsg...byk lagi mkanan melayu blh di makan

29. Ayat terakhir yang nak anda katakan pada seseorang – katakan...katakan...katakanlah....

30. Siapa yang anda tag – siapa yang membaca tag ini silahlah copy&paste di blog anda plak okk..


4 Katakanlah:

LiNda said...

ekekeke.. masak best2 tau malam nie . kita nak datang .

mummYaeesh said...

hiks..bleh ajar tak mcmana nak letak pen/pencil kat atas mulut mcm tu..woohoo

Hot Mummy said...

kak linda,tu ler tgh fkr2ni nk msk apa yg plg best mlmni

Hot Mummy said...

mummyaeesh....cuba tgh boring tahap gaban tu buat cmtu...msti blhnyer...ekekeke..