PakCik Google

Google
 

Bila Batrisha Mandi Pool




Tengok gambar kat atas tu pun dh tau betapa seronoknya batrisha bila dapat mandi pool...aktiviti mandi pool ni pun hanya boleh dilakukan pada hari cuti yang tiada aktiviti,undangan ke majlis kawin atau beronggeng ke shopping complex..Jadi nak bagi haritu jadi seronok dan meriah, kerana mungkin sepanjang haritu takde kemana-mana hanya duduk2,baring2, telentang, menongeng di rumah saja, maka petangnya mummy akan tanya batrisha nak mandi pool tak?batrisha bagaikan orang mengantuk disorong bantal memang tak kan tolaknya jika bab2 main air ni.

Mini pool ni pun en,hubby belikan untuk batrisha sebab batrisha yang memang suka sangat mandi kt swimming pool.Dapat peluang mandi kt pool pun bila ada bercuti kt mana2...itupun tak taulah berapa kali setahun..so nak bagi anak perempuannya seronok en.hubby belikanlah mini pool ini untuk batrisha.So, batrisha tak perlu lagi tunggu cuti-cuti malaysia untuk mandi pool...

Bila dh masuk dalam pool tu, memang susahlah dia nak keluar...kekadang tu sampai kecut jari kaki,tangan akibat lama sangat beremdam...Tp bila di ajak keluar batrisha tetap tak nak.Katanya belum puas lagi.Pastu siap suruh mummy amikkan pelampung dia lagi..konon takut lemas..padahal bukan dalam pun pool tu..

Yang tak tahan tu batrisha beriya suh mummy & papanya join sekali dalam pool tu..adoi..mana boleh nak ooii..pool ni hanya sesuai untuk kanak2 saja..mak&bapak budak dilarang sama sekali.Tapi mungkin batrisha masih belum paham, maka bila mummy kata tak boleh dia pun menangis..kerana kesian kt anaknya yang beriya menangis maka en.hubby pun merelakan dirinya untuk masuk ke dalam pool itu(padahal en.hubby mmg suka pun nk msk dlm pool tu)...huhuhu...so mandilah dua beranak tu dalam pool...




boleh jadi model majalah ni






aksi perenang negara


5 Katakanlah:

LiNda said...

hahahah sexy uuu...

sukakan mandi air ..cepuk2 air .. berendam . Agaknya kalu boleh pun dia nak tido dlm air . hik hik hik

klinda dulu beli yang besar punya . dengan makpak boleh masuk . pastu sekali dua jekk pakai, terus gantung ( tak larat guna air banyak sangat. membazir wooo ) . macam as punya nie oklah.

Hot Mummy said...

pernah kak linda dia baring sambil isap botol kt blk air..

sblm beli dh fkr 100x..baik beli yg kecik lagipun batrisha sorang ajer yg nak mandi...

Ummi Hanie said...

hye kak as..

bestnyer batrisha mndi yer..leh conquer sensorang plak tu..hubby Hanie pun ade beli pool..ni kali ke-2 , more bigger than before , x payah tiup2 nyer...tp kongsi 3 org laa..xlama lg 4 org insyaAllah ...

hmm..pelampung pun ben 10 tuh ! peminat yek!

mummYaeesh said...

bdk2 mmg suka berendam..org tua pun sama seb baik tak muat..ahaks!yaeesh pun ada satu..tp sudah bocor..asyik guna jerk..ahaks!

Hot Mummy said...

hanie, alhamdulilah rezeki hanie murah...umur msh muda anak nk msk 4 dan...

mummyaeesh,
pool ni tak tauler smpai bl blh bertahan.klau dh bapak budak pun msk skli,alamak tak lamalah hayat dia