PakCik Google

Google
 

Tag dari Ummi Hanie

Ini tag yg mummy terima dari ummi hanie..so mummy try settlekan tagni walaupun mummy bZZzzz...

nama tag ni 'Tag godek2 Google Images'

So dianye rules : Use Google image to find the answer to the questions below as rules. Choose images from the first page only and after that Tag 7 people.

1.Wish

ohh ini mmg mummy wish sgt dpt suatu hari nnti


all my wish for batrisha


batrisha wish...

okk,itu image wish yg mummy google yg rsnye plg best

2.The City I Was Born






nape tak tersenarai batu pahat city ni..hehehe...

3.The City I Was Working ... work at home pun buleh la yer ??


mummy patut fikir cara ni..sbb dh ramai wanita di luar sana yg berenti kerja utk wat biz online...


bestkan smbl dok kat tangga pun leh keje at the same time duit masyukkk





4.A Place I'd Like To Travel

bila nk ke sini ni?


mmg sangat teruja untuk datang ke sini


wah air yang biru ini sungguh tenang sekali


teringin ler nak bercuti ke pulau lagi...

mummy mmg simpan angan2 nak bercuti ke pulau lagi...masa honeymoon kt tioman dulu rasa best sgt tgk laut yang membiru..jernih hingga blh nmpk ke dasar laut...bila nk 2nd honeymoon ni???

5. A Favourite House?

mcm mendamaikan aje klau umah dikelilingi pokok2 hijau mcm ni...klau kt kl xmerasa nk dpt umah cmni...


msti seronok batrisha jika ada swimming pool dekat umah.en.hubby pn blh tumpang sekaki nnti..dua beranak ni mmg suka mandi pool..


kemas aje kan umah ni...

6.A Favourite Animal?


mummy tak suka animal...ni sekadar nk cukupkan syarat tag ini aje

7.The People I want To Tag
1.mummyaeesh
2.int4an
3.miezrina
4.emma
5.kak yong
6.jiji
7.acha

At last after 2 day siap kt tag ni...huh...jenuh nk settlekan tag ni...so kepada yang tersenarai cepat amik dan siapkan tag ini okk.


4 Katakanlah:

Ummi Hanie said...

aiiii kak As ,

toche2 sudi ambik n jawab TAG ku itew... u rock !

Jiji said...

aisey kena tag dahhhh *lariiiii*

Hah tak kena tag pon @!~

Kejar lagi@!~

Hot Mummy said...

hanie,
no prob my dear..

jiji,
nak lari ke mana tu??pusing2 kt cni gak kita jumpe

kakyong said...

kakyong pun ade dpt tag ni, tp belum buat lagi... hehehhh... nanti bila dah siap kakyong bgtau yer..

hotmummy.. tolonglah off kan wordverification tu... lomah den bila 2,3 kali kena type sbb salah.. lagipun nni moderated komen.. so tak yah le ade WV.. so kalo kakyong tdk tinggalkan komen di entri lain.. maaf yer..